ANNONS

MIN MÖHIPPA!

/
hippaglad

Från att ligga hemma i soffan och slumra till möhippa på Ellery Beach House!!!! Herregud, om jag blev glad!!??
Jag låg och nästan sov i soffan när tre peppade brudar med isfacklor, högtalare med musik, ballonger och bubbel i högsta hugg stormar in i lägenheten. JAA ÄNTLIGEN! Jag fick en packlista och de satte mig i bilen med ögonbindel. Väl framme blev jag ledd (vad som kändes jättelångt), ner för trappor, igenom restaurang och bar och ut igen. ‘Det luktar pool’ fick jag ur mig och 10 steg senare fick jag ta av mig bindeln och där var resten av gänget. Mina fina, fina, underbara, galna, bästa tjejkompisar! Fort som tusan upp på rummen och byta om till badkläder och badrockar! Sen ner igen till poolen och SOLEN!

mohippa

Åh vad jag njöt! Och känslan av att bli ännu mer taggad och peppad inför bröllopet av sina bäste tjejkompisar är helt obeskrivlig. Jag känner mig så himla tacksam och lycklig som har så fina vänner. Hjärtat svämmar över..

Herregud som jag skrattat! Såklart var det ett par lekar också.. Ingen möhippa utan lite lekar ju!! Roliga minnen drogs upp, och massa galna historier som berättades igen!
Vi åt så god middag, drack fler goda drinkar och sedan när baren stängde däckade alla på sina rum.
Efter frukost var vi några som hann med en liten sväng i deras spa. Ett bad i en varm pool och bada bastu är ju den bästa kuren mot lite lite sömn och huvudvärk!

hippaellery

Otroligt lyckligt lottad som har så fina vänner. Och hörni – nu är det bara 4 dagar kvar!! OMG, omg, omg, OMGGGG!!! KRAM! /E

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00