ANNONS

EN MILLION SAKER ATT GÖRA, OCH VABB PÅ DET!

/

Hörni, så här dålig på att blogga har jag inte varit på LÄNGE!!! Förlåt. Just nu blir liksom vår ToDo lista längre och längre, samtidigt som mer och mer kryssas av vilket är skönt såklart. Men guuuuud vad mycket det är att göra nu när det närmar sig BRÖLLOP! Det packas, piffas, klipps, knyts, stryks, skrivs, prov-sminkas, prov-lockas, provas klänning, mailas, rings och bokas, beställs och hämtas, organiseras, omorganiseras, ovs, ovs….

OCH på toppen av allt så är Elliot lite snorig så han är hemma denna vecka! Ja ni vet ju hur mycket man hinner med en pigg 2-åring omkring sig som vill leka och köra bil och sparka fotboll och cykla.. Puh!


Jag kan knappt beskriva hur mycket jag längtar nu. Att känna mig fin i min brudklänning, säga JA! till Viktor och fira med nära och kära! SÅ nära nu! KRAM, E

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emmamattson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00