ANNONS

DRAGSMARK

/

Åh jag har så många fina minnen från helgen som var.. (förutom kräk-historian från resan dit haha). Hela Viktors familj och Elliots kusiner samlades i det mysiga sommarhuset i Dragsmark. Vi lyckades även pricka in de finaste vädret, varmt och skönt, soligt så till och med JAG tog ett dopp i de 15-gradiga vattnet. Vilket aaaldrig händer, jag är världens största badkruka. Den enda som inte badade i havet var Elliot.. Badkruka som sin mor hehe! 

Elliot levde life på denna gräsmatta hörni. Han sprang och sprang och plockade små fina buketter till mig och sin farmor. Han älskade att springa i vattenspridaren med pappa och sina bilar. 

Yummy! Havskräftor – ett MÅSTE när man är på västkusten ju!!
Sista dagen var en perfekt båt-dag, Viktor satte Elliot och hans kusin i skottkärran och vi gick ner till hamnen. Haha, tycker Elliot ser så cool ut i sina solisar. 

Alltså båtlivet.. finns det något härligare? I think not! 

Hörni, det här med flytväst på en liten grabb med stark vilja är inte lätt alltså. Han blev helt tokig och skrek som aldrig förr för han var tvungen att ha den på sig. Han drog och slet i den så det var nära att man kände att ‘nä, det blir ingen båttur’..

Men sen gav han upp. Vi fick muta med kex och annat gott för att få honom att tänka på annat och sedan var det som om han glömde att han hade den på sig. Puh! 

Det tog inte lång tid innan både Elliot och Viktor somnade gött till ljudet av båten och gungandet på havet. Så sövande. Åh, det bästa är att detta var ju bara början på sommaren. Svensk sommar ändå hörni – så ljuvligt! KRAM!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emmamattson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00