ANNONS

Mmmm..MADRID

/
madr
madr2

Igår var en magisk dag i Madrid. Jag och Martin hängde hemma fram till lunch, sen gick vi en promenad till en underbar restaurang som Martin bokat – La Maquina hette den. Där satt vi länge och njöt av allt gott. Alltså JAG ÄÄÄLSKAR tapas, små rätter, nya rätter, spansk mat är bara BÄST om ni frågar mig!

Och cava, cava, CAVA! Vi gick vidare sen för att sitta i solen och drack kaffe innan vi gick en skön promenad hem igenom El Retiro Park, en helt otroligt vacker park mitt i stan, och en solnedgång på det – PUH JA NI SER JU SÅ FINT! Njuter för fulla muggar! Idag var sååå fint väder (nästan 20 grader) så efter lunchen idag har vi hängt på terassen och solat!


Hoppas ni med har en helt LOVELY lördag! KRAM!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00