ANNONS

HELGEN

/

Hej fina ni! Hoppas ni haft en uuunderbar helg! Tänk att jag skrev i fredags att jag hoppades på SOL och efter en regnig lördagsförmiddag sprack det upp! Jag har såklart yogat, även undervisat och efter Elliot fick lunch i lördags tog vi oss ut till Duvbo och hälsade på hos min pappa. Så mysigt! Vi började med en liten plocklunch och sen när det slutade regna blev den en skön höstpromenad! 

helgen

Efter promenaden hade Elliot hoppat i varenda vattenpöl på vägen så han fick ta ett härligt bad. Vi har ju inget badkar hemma, utan en badbalja till honom så han var såklart helt överlycklig!


helg

Kvällen avslutades med en god höstmiddag och lite rödvin. Elliot var så duktig, lillen.. Så glad och peppad hela dagen, tror han tycker det är jättekul med miljöombyte, få leka med andra och med ”nya” leksaker (egentligen är det pappas, eller mina och mina bröders GAMLA leksaker). Det blev lite senare än vanligt för honom, så han åt middag med oss kl19 (då han brukar lägga sig i vanliga fall) och sedan somnade han som en stock i vagnen vid 21 tiden när vi gick hem.
Söndagen började med yoga och sedan avslutades med gårdsstädning, och det känns idag kan jag lova. Puh – ont i axlar, handleder och ryggen.. Dags att gå och yoga igen för att strecka ut allting. YES!!
KRAM och ha en fin måndag!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emmamattson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00