ANNONS
PersonuppgifterCookies

PÅ SENASTE…

/

Hej fina ni! Här är en liten update med lite allt möjligt.. Hur är vi redan i mitten på november? Vart fn tar veckorna vägen undrar jag?! Haha, nästan skrämmande ju!
Anyways, en fin gammal vän till mig som jag jobbade ihop med på H&M för ca 8 år sedan har startat ett eget märke.

Hon gör underkläder och ska göra badkläder. Åh, det är häftigt tycker jag, när någon bara bestämmer sig för att satsa på något eget och något man brinner för. Min vän Iben skickade några pieces från hennes kollektion och helt ärligt så är jag KÄR. Allt är så skönt, härlig kvalitet, vackra färger, bra i både passform och storlek. Ni kan kolla in hennes grejer HÄR. Detta är absolut inget samarbete, bara KÄRLEK!

Ännu en fredag har passerat och som vanligt på fredagar hänger jag med Elliot och Adele. Just förra fredagen var hemsk faktiskt. Adele skrek ALL SIN VAKNA TID. Elliot var en hjälte.. Gulliga killen, han höll upp dörrar för vagnen, han lyssnade på allt jag sa och jag tror kanske han insåg att jag tyckte det var en tuff dag.. Jag kunde inte förstå varför hon hade så ont i magen just den dagen. (Ja det märks tydligt att det är magen då hon drar ihop sig och sparkar med benen..) MEN! Vi kom på att den morgonen hade vi gett henne D vitamin dropparna.

Vi hade missat några dagar (ja det händer väl alla..?) och just den morgonen fick hon droppar och sedan hade hon magont HELA dagen. Kan det vara ett sammanhang? Jag har läst en del och det står att just de dropparna man får från BVC innehåller olja som lätt kan ge magknip.. Så vi ska fixa nya droppar från Apoteket nu, som är bättre för magen, och hoppas dom kommer funka. Någon som känner igen detta?

Men ok hörni, vi hade ett sånt fint ‘moment’ på fredagen innan vi gick ut på lite ärenden. Jag satt på sängkanten och buffade på Adele för att hon skulle somna, då kom Elliot in.. ”Mamma jag är också trött, kan jag få vila, kan du klia min rygg?”. Han kröp upp intill Adele och la sig nära henne. Jag kliade hans rygg och såg att han var helt slut. Vips – på några minuter så somnar båda två. Nämen jag satt där och tänkte ”händer det här?”. Det var bara så himla fint, lugnt, stilla, tyst och såååå otroligt kärleksfullt. Syskon alltså! Det är vid dessa stunder som det sjunker in på riktigt att jag har TVÅ BARN. Och att dom har varann.

I lördags tog vi bussen till Duvbo och hängde hemma hos pappa och hans sambo. Det är härligt att komma hem till Duvbo, ja för på ett sätt kommer det för alltid vara hem eftersom jag är född och uppvuxen i detta hus. Även om jag inte bott där på 16 år och har ett eget hem så har det fortfarande en speciell plats i mitt hjärta. Hörni, galet nog var det 15 grader och SOL i lördags. Vi satt ute tills solen började försvinna. 

I söndags firade vi Fars dag. Eller, firade och firade.. presenten jag hade beställt till Viktor hade inte hunnit komma (tack för den PostNord) så jag fick för mig att baka ett gott bananbröd när Viktor var på simskola med Elliot så det blev iaf en liten Fars dag fika.. 

Dom här två alltså.. Adele har börjat le och försöker få fram ljud och kan följa en med blicken. Det är otroligt fint när Elliot får kontakt med henne. Hon kommer bli hans största fan, I just know it. KRAM

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00