ANNONS
PersonuppgifterCookies

EN VECKA I HÖLLVIKEN

/

I söndags hoppade vi på tåget tillsammans med min mamma och lillebror Axel och åkte ner till vackra Skåne. En veckas semester i Höllviken framför oss! Så härligt! Elliot har ju åkt det här tåget några gånger, senast i påskas. Känns som att han har mer tålamod än vad jag har när det kommer till att sitta still i en tågvagn i 4 timmar.. Han pysslar, kollar ipad, läser tidningar, äter godis. Ja, jag blir så himla imponerad varje gång faktiskt. 

Viktor och min andra bror hade bilat upp från Madrid och kom fram bara en halvtimme efter oss till det gulliga AirBnb huset. Det fick bli en sväng ner till stranden direkt! Jag som är världens badkruka har badat flera gånger. Tror det har att göra med min kroppstemperatur just nu, jag är så JÄKLA VARM. HELA TIDEN. Min räddning är havet just nu.

KRAM, E

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00