ANNONS
PersonuppgifterCookies

EN LUGN MIDSOMMAR

/

GLAD MIDSOMMAR!! Hoppas ni njuter av sol och sill! Haha, jag gillar ju inte sill tyvärr, älskar idén av sill-lunch och jag smakar varje år, men nix, det går bara inte! Jag vet inte om jag sagt det men Viktor är på roadtrip med min bror, han flög till Madrid i tisdags och kör upp mot Skåne, (såklart igenom alla vingårdar i Spanien och Frankrike) så det har varit jag och Elliot i några dagar. Sen ska vi ses i Skåne imorn! Tänkte visa er lite hur vår Midsommarafton såg ut. Vi började med att Elliot och jag mötte upp våra underbara grannar på innergården och gick i gemensam trupp till Vanadisbadet. Elliot hade the time of his life!

Det badades och åts glass i stora lass. Elliot är nästan mer under ytan än över. Han dyker, håller andan och hoppar som en galning från kanten.
Vid lunch gick vi hem för att byta om och sedan tog vi bussen för att möta upp mormor, dags för en lunch på stan. Planen var att Elliot skulle sova i vagnen medans vi åt, men han hade andra planer. Så han sov inte en minut på hela dagen igår. Han brukar ju behöva det, men men.. Han däckade dock som en stock sen när det väl var läggdags.

Vi åt så gott! Jag tog rimmad lax med dillstuvad potatis och mamma tog en sillbricka. Elliot fick glass. Tror det kan ha varit glass nr 3 för dagen.. eller nr 4. 

Såklart tog jag och mamma också lite glass. Jordgubbar med vaniljglass och grädde. Så otroligt somrigt och gott!
Det är verkligen kaos här hemma. Eftersom jag varit ensam med Elliot sedan i tisdags, så har jag liksom inte haft tid eller ork att plocka här hemma så som jag vanligtvis gör VARJE DAG för att hålla ordning på allt. Så, ja, igår när vi kom hem efter lunchen gick jag typ bara runt och plockade i ordning här hemma i flera timmar. OM jag var slut sen när Elliot lagt sig?? Herregud, jag visste knappt vad jag hette. Jag gjorde min ‘go-to middag’ som jag nästan alltid äter när jag är ensam hemma. Guacamole. Och tog en iskall alkoholfri öl. När klockan var 21 sov jag som en stock. 

Idag är det fullt ös här hemma. Tvättar, plockar, städar, PACKAR. Imornbitti går tåget till Skåne och vi ska bo en vecka i Höllviken. Längtar såå! Det är verkligen mysigt att umgås med Elliot 24/7 men också otroligt påfrestande och en riktigt tålamodsprövning.. Om jag hade en krona för varje gång jag fått höra ‘mammmmaa..’ de senaste dagarna skulle jag nog köpa mig ett hus på Amalfikusten. Och bjuda ner er ALLA! KRAM! /E

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emmamhallden
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00