ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

RÄTT REA!

/
rea

Hörni, det finns ju sååå mycket rea nu, jag kan lätt bli lite sugen på typ ALLT. Men försöker alltid fråga mig själv innan jag handlar – är detta något jag kommer använda LÄNGE? Ibland fastnar jag för sådan som kanske sticker ut lite, men det är ju oftast sådant man tröttnar på efter ett tag. Bäst att tänka – klassiskt, tidlöst, användbart, enkelt att styla till fest eller vardag. Här är några stilrena rea-favoriter UNDER 1,000 kr!
KRAM, E

Beige ‘overshirt’, HÄR / Grå cashmere tröja med krage, HÄR / Svarta klassiska jeans, HÄR / Mörkblå linneskjorta, HÄR / Läder loafer, HÄR / Svart klänning, HÄR / Bruna boots, HÄR / Skjortklänning i satin, HÄR / Beige linnekavaj, HÄR

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emmamhallden
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00