ANNONS

ETT HEJ FRÅN MIG!

/

Hej fina ni! Ville bara kika in och säga hej! Jag har inte glömt er. Jag har bara undervisat en massa i yogastudion. Jag har egentligen bara varit ledig julafton, nyårsafton och nyårsdagen. Annars har jag undervisat varje dag. Ibland blir det så, och tyvärr hinner jag inte blogga så mycket som jag önskar just då. MEN! Hörni, på onsdag nästa vecka flyger vi till Gran Canaria för att fira Viktors mamma som fyller 75 år! Vi var på samma resa (samma plats och hotell) när hon fyllde 70 år så det ska bli väldigt kul att åka dit igen. Viktors syskon och familjer ska också med – kommer bli full fart – och mer uppdateringar. Hoppas ni mår bra!! KRAM, E

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00