ANNONS

Den godaste semlan jag ätit och två loppisfynd!

/
1V2A1126
1V2A1143

Fettisdagen – en kan inte undkomma att äta minst en semla, eller hur? Jag är ingen bakmänniska så det blev köpsemlor för vår del. Jag åkte till Roslagsbageriet på lunchen och ropade till mig 4 med mandelmassa och 2 vanilj. De sistnämnda är helt klart min favorit. Det här med mandelmassa är inte alls min grej utan en fluffig vaniljkräm med perfekt vispad grädde till ett bröd fyllt med mortlade kardemummakärnor, DET är min grej.


1V2A1142

Det här var helt klart den bästa semlan jag ätit! Väl värt sin omväg om du är i krokarna kring Norrtälje.

1V2A1136

Fredagsbuketten som inhandlades hos Maria på Årsta Blomsterhandeln redan i torsdags har minskat något i omfång men står sig fortfarande otroligt fint! Älskar buketter som det går att ha i minst en vecka. Bara till att plocka bort det som vissnar pö om pö och kanske addera någon blomma eller två om andan faller på.

1V2A1160
1V2A1135

När jag köpt semlor så kilade jag in på loppisen som ligger vägg i vägg för en snabb vända. Jag hittade fyra stycken superfina servetter med små broderade blommor i brunt och beiget och underlägget i linne med spettskanter som jag har på brickan. Jag köpte även en glasvas i perfekt storlek för en bukett och ett litet fat från Gustavsberg. Fina små kap för en 50 lapp!

Hoppas du får i dig en semla eller två idag. Kram!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00