ANNONS

Vackra blommor och en äng – vad kan gå fel?

/

A00A0671
A00A0674
A00A0682
Den här typen av stunder och bilder tar jag med mig in i hösten och in i den mörka delen av året. Att packa upp och se fram emot sommaren och alla skatter från trädgården när längtan blir för stor. Det är så härligt!

Nu är vi i slutet av september och står snart med tårna in i oktober. Det är fortsatt overkligt varmt ute och dagen lovar 22 grader och sol. Minns ni juli månad i år? Veckans väderrapport visar ungefär exakt samma som då. Lite läskigt när jag tänker på varför samtidigt som jag vill njuta. Tillåta mig att göra det. Trots allt ser jag hur träden utanför fönstren sakta börjar skifta mot gult och vissa löv har redan börjat spraka i rött. Det är bra vacker! Som en tavla som ständigt är i förändring.

A00A0735
A00A0745
A00A0753
A00A0761
Idag ska jag packa väskan och åka över till Gotland några dagar. Vi har skapat en lite tradition, jag och mina systrar, mamma, kusiner och moster. Vi åker över till vår lägenhet i Visby några dagar under hösten, promenerar, dricker vin, pratar och äter gott. Alla får prata till punkt och inga barn pockar på ständig uppmärksamhet. Det ska bli fint att ta djupa andetag vid havet och sitta på balkongen med ett glas i handen och se ut över båtarna och vattnet. Välbehövligt.

Igår plåtade och projektledde jag och Caroline vårens första kampanj för ett härligt varumärke. Som alltid är det orimligt roligt, fullrulle, barn överallt och bläckfiskarmarna är ute. Samtidigt är tröttheten som infinner sig efteråt lite lätt lamslagande. Jag har träningsvärk i kropp och knopp och att bege mig över till ön känns så rätt.

A00A0784
A00A0803
A00A0808
A00A0804
A00A0939
Jag önskar dig den finaste av dagar!

0
19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00