ANNONS

En picknick bredvid blomsterhavet.

/

1V2A0701
1V2A0640
Slow Sunday. Det finns inget annat ord som kan beskriva den här dagen. Vi började morgonen med en lång fruktost med hembakat bröd och till min lycka Nyhetsmorgon på tv:n. Det kan ha spottats mjölk, kladdats med sylt och härjats runt i största allmänhet men där behöver vi inte lägga vårt fokus.

Där efter fick barnen välja picknick och picknick plats i trädgården, det tog sin tid innan de hittade rätt. En flaska med vatten (!?), en skål med russin och en med kex fick följa med. Blake hade en solklar bild av att det skulle vara en fyrkantig filt med röda rutor till picknicken men i brist på detta fick en tjockare madrass med gula rutor och stjärnor följa med. Fint ska det vara.

1V2A0731
Här rullades tillslut filten ut och tallrikarna sattes på sin plats.
1V2A0746
Än blommar det i gångarna som knappt syns längre för all överhängande blomster. Nästa år blir det en annan lösning för att kunna glesa ut bland plantorna. Just nu är det mer vilt än tamt.
1V2A0733
1V2A0778
Snälla, hur gulliga får man vara?
1V2A0800
Älskar den här ryggsäcken från Bobo Choses.
1V2A0768
Sällsynta men ack så uppskattade stunder när dessa två inte nyps och bråkar.
1V2A0773
Skolkillen <3
1V2A0762
1V2A0680
Sen packades filten och fikat ihop och vi tog vägen genom den snåriga odlingen. Hur vacker är inte Cobean som har slingrat sig nästan hela vägen runt bågen? Synd att hon är en ettåring, annars hade lyckan varit total.

4
33

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00