ANNONS

En rundtur i vårt sovrum.

/

Det här rummet visar jag sällan. Kanske för att ljuset inte är toppen när det kommer till att fota? Eller kanske bara för att det allt för ofta ligger högvis med kläder utspritt över hela golvet och sängen? Gärna i en härlig kombo av lego, utklädningskläder och barnböcker.

Hur som helst så tänkte jag att vi kikar in i vår sovrum idag!

1V2A0423
Hej världens finaste sänggavel från The Straw som för bara ett par veckor sedan fått flytta in hos oss. Jag velar alltid mellan att ha sänggavel och att inte ha en. Just den här varianten gjorde verkligen hela rummet mer ombonat och härligt! 
1V2A0425
1V2A0493
På mitt nattduksbord trängs alltid diverse krämer, smycken och en och annan blomma. & Other Stories nya veganska hudserie står just nu på första parkett och den här Body oilen är en riktig favorit som jag smörjer mig med innan läggdags. Doften är helt ljuvlig! Just en sådan sak som att investera i en härlig kräm eller olja för kroppen är vardagslyx för mig.
1V2A0416
På väggarna i sovrummet har jag grundmålat med Jotuns Sand och sedan använt deras mineralfärg i samma kulör för att få ett mer levande intryck. Sand är en helt perfekt beige kulör som passar perfekt med ljusinsläppet i det här rummet och gör det mjukt.
1V2A0456
1V2A0465
Jag har äntligen hittat gardiner som jag verkligen ÄLSKAR! Perfekta i tjocklek och färg. De kommer från Zara Home.
1V2A0450
1V2A0489
Alla mina mest använda plagg och de favoriter jag har för tillfället får trängas med nattlinnen på knopplisten bredvid min sänghalva. Många av mina favoriter kommer från de franskinspirerade märket Dôen. De plagg jag har från Dôen är som små konstverk som jag använder varje dag! Inget är för fint för att inte slita på.
1V2A0454
1V2A0490
Små kort från Kajsa Visual. Magiskt fina! Hon gör även personliga illustrationer som är helt otroliga.
1V2A0458
1V2A0469
Det här vackra klädskåpet har jag köpt hos Dakabom och är verkligen en kär ägodel! 
A00A9268-2
A00A9294
Och sist men inte minst hörnet med skrivbordet och favorit spegeln som är fyndad hos Vintage fabriken.

Där har ni sovrummet! Jag tycker om det speciellt mycket för att de känns lugnt och harmoniskt, mycket tackvare överskriven väggfärg. Ett sovrum ska vara mjukt och bjuda in till vila. Om ni gillar den här typen av inlägg så tryck på hjärtat här nedan.

7
111

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00