ANNONS

Trädgårdsfocaccia

/

27042020-1V2A2671
Idag har jag jobbat hemifrån i mjukisar, druckit oändliga mängder med te och kollat på kvartssamtalet med Parisa Amiri, hur bra? Älskar när ett program är så kort att man hinner med 3-4 stycken på lunchen.

Mitt i allt kom jag på att jag skulle baka bröd. Ett focaccia! Givet inspirerad av den glutenfria trädgårdsfocaccian jag och Caroline gjorde i våras. Jag gjorde en annan variant med vetemjöl och den blev inte hälften så lyckad! Där av kom jag på att jag måste tipsa er om att testa det här brödet.

27042020-1V2A2593
27042020-1V2A2608
27042020-1V2A2597
27042020-1V2A2613
Att klä focaccia med vackra primörer som vi gjorde var inte bara vackert utan även väldigt gott. För att verkligen lyckas med din focaccia gäller det också att inte slösa med varken saltet eller olivoljan!

27042020-1V2A2650
En liten hjälpreda som dekorerade små tusenskönor från trädgården.
27042020-1V2A2652
27042020-1V2A2699
Hur vackert kan en brödbit vara? Receptet hittar ni inne hos Caroline här – bon appetit!

0
17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00