ANNONS

Hög luft och höstig outfit.

/

A00A8793
A00A8790
A00A8804
Nu känns det verkligen som höst i luften. Regnet öser ner utanför fönstret och jag har flyttat in. Det känns som skiftningen redan skedde för ett par veckor sedan. Jag trappade ner på blomplockandet, hänget i trädgården och i växthuset. Det blir givet en förändring när jobbet sätter igång igen och det blir mer tid att spendera inne, framför datorn, kameran eller med andra kreativa projekt.

Just den här nedtrappningen från sommar till sensommar till höst tror jag är sund för oss. Vi gör oss redo för den nya årstiden, börjar boa, tända ljus och skapa ett annat mys än tidigare.

A00A8780
A00A8813
Förra veckan var ett stort virrvarr av ett stort jobb som skulle plåtas /stylas och inhysas hos mig, snoriga barn, en bortrest man och mitt i det var de inte många tankar som tänktes klart. Jag hade både Caroline, Angelica och alla barn hos mig i helgen och vi lagade god mat, hängde, plåtade och drack vin. En fin avrundning av en intensiv och sjukt lyckad vecka i mångt och mycket.

A00A8817
Till något helt annat. Att ha den här åkern framför vårt hus, sådan lycka ändå. På sommaren med de höga kornet, hösten med den skövlade vidden och på vintern när snötäcket ligger orört så långt ögat kan nå. Här vill jag alltid ta bilder i motljus eller med en glödande solnedgång, det blir så vackert alltihopa.

Vad känner ni för min höst-stil? När de blommiga klänningarna avtar något och jeansen och de tjocka tröjorna åker på. Det är något visst med de ändå. Den magiska jackan jag har hittar ni vi ad-link här och tröjan hittar jag tyvärr inte men den kommer från H&M!

0
15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00