ANNONS
PersonuppgifterCookies

1 juli!

/

Godmorgon från ett regnigt norrtälje! Naturen behöver verkligen detta och jag njuter av att se regnet smattra mot rutorna. Trots det tänker jag tillbaka på värmeböljan och den här dagen i förra veckan. Det enkla i att flytta ut, skippa både smink, kläder och varje-dag-duschen. Jag kräver inga 32 grader men det är härligt med varma vindar och ömsom regn och sol. Nu har himlen öppnat sig och jag hoppas innerligt att de hårda regnet inte fäller allt för många blommor.

Jag önskar mig många dagar med tvätten utomhus!

En lek som aldrig går ur tiden – var är Vinnie?

Puss mitt minsta hjärta!

Vad tror vi om juli då? Vi startar månaden precis som det senaste tre åren med bröllopsdag. Tänk att tiden gått så fort och vi firar hela tre år som gifta! Idag startar ett dygn för bara oss två, så välbehövligt efter en vår kantad av stress, karantän liv och mycket annat motsträvigt.

På fredag fyller Engla 15 år (eh va?) och vidare är det semestermånad, en resa över till pappa på Gotland och förhoppningsvis en månad kantad av blomster, sol, värme och regn i lagom dos. Jag hoppas även att vi kan få Vinnie att förstå den ädla konsten att ta ut sin behov på toaletten denna månad, juni var minst sagt icke fungerande gällande detta.

För dig som är nyfiken så hittar du min bikinitopp (adlink) här och trosorna här. Jag kör 38 i bägge delarna! Önskar dig en fin dag!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00