ANNONS

Våra cafémöbler.

/

1V2A1786
1V2A1804
Rosenskära, Phlox, Zinnia, Pion, Honungsros, Fläder, Hundkex och några kvistar från vår Paradisbuske blev gårdagens fångst.
1V2A1802
1V2A1824
Morgonen startade med ett rejält åskoväder och ett följande skyfall. Så tacksamt för trädgården som verkligen behöver detta efter den senaste tidens torka. Veckan ser ut att fortsätta på samma vis och kanske det innebär att jag kommer ikapp lite hemma. Barnen är fortsatt hemma snoriga, ett evighets tillstånd i dessa tider, minst sagt.

En återkomma fråga på min instagram är beträffande våra cafémöbler utanför växthuset. De är en gjutjärnsgrupp som jag köpte för en sisådär tre år sedan hos Ellos. Färgen var mint och vit. Under de tre åren jag haft dem har de inte fått någon given plats utan stått lite avskiljt och inte blivit använda. I år kom jag på den briljanta idén om att införskaffa färg och måla dem i en mer mild ton som harmoniserade med vår övriga trädgård.

Sagt och gjort målade jag dem med Beckers färg Olivblad. Jag använde en färg som är just för utomhusmöbler i metall. Det har funkat hur bra som helst och nu har de fått sin plats här utanför växthuset där vi hänger dagligen.

1V2A1789
Kuddarna med små gula och gröna blommor kommer från Jysk och den magiska linneduken kommer från E. Leijon.
1V2A1819
De drömmigaste parasollet jag vet hittar ni hos Mimou och solcellslyktorna i fläderträdet är från Clas Ohlson.

Nu ska vi se till att ta tag i tvättberget och leta fram dammsugaren som stått och dammat igen den senaste tiden.

0
23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00