ANNONS

Första buketten från trädgården.

/

1V2A1503
1V2A1496
1V2A1485
1V2A1527
Det är nästan som att gå runt med gröt i huvudet när värmen är så tryckande som den är just nu. Jag blir yr av minsta ansträngning när solen står som högst och längtan efter ett svalkande bad är överhängande. MEN jag ska inte klaga. Jag älskar att kvällarna är långa och ljumna, att barnen springer nakna mest hela tiden och att trädgården växer så det knakar av sol och kvällsvattning. Jag älskar att jag inte ha sminkat mig på veckor eller för den delen fixat håret. Det spelar liksom ingen roll när huden är solkysst. Den här tiden, den är helt magisk.

1V2A1427
1V2A1452
Idag plockade jag den första ordentliga buketten från trädgården. Schersmin, pioner, vallmo, phlox, rosenskära, dahlia och hundkex i en rufsig bukett. Precis som jag älskar! Inga hårt bundna buketter här inte.

Barnen gick på sommarlov i veckan. Eftersom minsta snorighet betyder att det inte få gå på förskolan så blev det lite ofrivilligt men ändå fint. De är inte sjuka på något vis men det säkra för det osäkra, alltid. Vi har badat, varit med Lova och Angelica, myst i skuggan och sprungit i vattenspridaren. Fint så. Jag hoppas ni har en fin och snäll start på sommaren!

0
24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00