ANNONS

Precis där jag står.

/

09022020-IMG_9202
09022020-IMG_9193
09022020-IMG_9219
09022020-IMG_9200
09022020-IMG_9233
Ni vet hur det kan bli. När det går för lång tid utan att man tar tag i någonting så att det tillslut känns som världens största steg att sedan ta. Så har jag känt med bloggen de senaste veckorna. Jag har haft så många blogginlägg i mitt huvud men jag har inte fått ner dem i skrift. Här är jag nu iaf och är stolt över att jag tillät mig själv den här pausen. Jag är trots allt fortfarande sjukskriven på 75% och då gäller det att vara snäll mot sig själv. Jag har dock längtat efter att lägga upp bilder, skriva och dela med er men som sagt, ibland bli saker för stora och då vet jag inte i vilken ända jag ska börja. Nu är jag här igen och jag börjar där jag står.

Äntligen går vi märkbart mot ljusare tider! Bara de där extra minuterna på eftermiddagen som vi vinner varje vecka gör min innerligt glad och förväntansfull. Jag längtar så det värker i mig efter att få sätta mina första frön i jorden, börja gräva nya rabatter i trädgården, smycka växthuset och planera vårt nya grönsaksland. Just det där är sådan saker som får mig lugn och känner mig tillfreds. Det är någonting med jorden, naturen och att få se saker växa som är otroligt tillfredställande. Jag tänkte skriva ett blogginlägg om alla mina planer för trädgården och vad som ska sås! Är det något ni vill läsa om? Själv älskar jag den typen av inlägg och fullkomligen kastar mig över allt från youtube videos och blogginlägg som handlar om planering inför trädgårdssäsongen. Jag menar snart kan en liknande bukett från min egen odling stå på bordet! Pirret!

8
59

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00