ANNONS

Nytt år, nya tider!

/

IMG_7891
IMG_7898
IMG_7921
IMG_7964
IMG_7957
IMG_7971
IMG_7937
I två veckor har hela familjen varit hemma. Vi har verkligen tagit det lugnt, engagerat oss lite extra mycket i barnen och bara haft det mysigt med våra närmaste vänner och familj. Just nu är jag inne i period där jag verkligen är i behov av återhämtning och det är precis vad dessa veckor gett mig. Att viga en dag till Leos lekland, en heldag på skansen, till att läsa böcker ( favoriterna från Mrs Mighetto ser ni här över), spela spel, leka med Play Doh och se film tillsammans. Jag ska inte säga att det varit gnisselfritt på något vis men det har varit fint och det har varit behövlig med en paus.

Jag som alltid har hundra bollar i luften, ett par, tre bollar i samma hand helst, har insett att jag inte heller är mer än människa. Det är en otroligt nyttig insikt och jag känner att jag till viss del lyckats landa dessa veckorna, även om vägen till ett harmoniskt liv där var sak får sin tid antagligen är längre än jag tror. Kanske att jag aldrig kommer komma dit med min personlighet men jag vill komma till en plats i balans. En plats där allt har sin tid och där jag lär mig att säga nej. En plats där jag tror på mig själv och det jag gör. En plats där jag duger som jag är och att det inte krävs en ny möblering, ommålning, nya saker och spännande vinklar för det. En plats där återhämtning också får sin del.

I vår har jag så otroligt mycket spännande på gång. Så många projekt och samarbeten som ska ros i land. Jag är så spänd och pepp inför detta och jag tror att en stor del i att jag vågar allt det här som komma skall ligger i min kompanjon tillika vän och en gnutta själsfrände om jag får slå på stora trumman – Caroline. Att ha någon att dela saker med i arbetslivet när man jobbar som frilans känns som en stor lycka i mitt liv sen vi träffades. Jag hoppas ni hänger med på vår resa!

4
48

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00