ANNONS

God Jul!

/

IMG_7509
IMG_7526
IMG_7522
IMG_7531
IMG_7534
IMG_7537
IMG_7520
IMG_7541
IMG_7554
God Jul underbara ni! Jag hoppas innerligt att ni har haft härliga dagar med nära och kära. Vi har haft det ganska så lugnt för att vara i juletider vilket har varit väldigt skönt.

Vi började julaftonsmorgonen hemma med killarna. Julstrumpor fyllda med tidningar, en godisbit och en liten klapp öppnades snabbt innan frukost. Det är så himla mysigt med all förväntan inför denna dag tycker jag. Det är verkligen genom barnen man upplever och njuter av julafton. Efter julfrukosten och sista avsnittet av julkalendern blev det paketöppning. Vi har verkligen inte överdrivit med julklappar utan enbart köpt 2-3 var till barnen men ändå kändes det för mycket. Det känns alltid som allt bara slängs i en hög inför att nästa ska öppnas och dagen efter minns det inte hälften av vad det fått. Vi gör faktiskt så att vi lägger ihop alla saker i en kasse som vi sen tar fram en och en ifrån när det är dags att leka/pyssla med något nytt. Då känns det iaf som att barnen ser och upplever presenten mer än om allt slits upp i ett virrvarr samma dag. Kassen står fortfarande halvfull och väntar med pussel, lera, ritblock och några bilar, perfekt nu när vi är långlediga ihop.

Efter några lugna mellandagar med en visit på skansen och firande med resten av våra släkter ska vi idag iväg på mellandagsfest! Det är våra vänner Caroline och Jens som bjuder in och det ska bli riktigt kul. Jag ska snart ta mig från sängläge och ta på mig något festligare än mjukisbyxorna jag levt i hela dagen!

1
20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00