ANNONS

En girlang för extra stämning!

/

IMG_7111
IMG_7195
IMG_7233
IMG_7125
IMG_7251
IMG_7273
IMG_7264
IMG_7131
IMG_7102
Vårt gröna skåp. En riktig center piece hemma hos oss! Möbler som tar för sig och känns som att dom är gjorda efter rummet är verkligen något extra. Precis så känner jag med det här vitrinskåpet. Jag köpte det genom Karin på Dakabom som turligt nog hade fått detta i retur av en äldre dam som inte riktigt mätt rätt. Vidare målade jag det i Backers Grönt te och sedan har de fått fyllas på med härligheter, pyssel, ritsaker, kastruller och spel. Om ni visste vad ett sådant här skåp sväljer!

I år har jag som jag nämnt tidigare försökt att inte stressa upp mig inför allt vad julen heter. Jag har verkligen bara gjort saker jag känt att tiden funnits till för och saker som fått mig att må bra. I söndags morse när jag och Lisa hade tagit vår andra kopp kaffe för dagen klippte vi ner lite granris i vippor och fäste på ett snöre. Enklare kan det nog inte bli? Sedan fäste vi girlangen över skåpet vilket blev pricken över i i matsalen som nu pryds av både gran, kransar och denna girlang. Precis lagom juligt!

Det är första året vi har jul i vår utbyggnad eftersom den stod klar i juni i år. Det är verkligen något helt annat att ha ett rum att inreda och fixa i än en stor öppen ”sal” som vi tidigare haft där matrum, vardagsrum och kök varit i ett. Nu har vi en naturlig plats för granen och det går verkligen att få det mysigt här inne.

Idag går vi alla på julledighet! Engla har julavslutning och de mindre barnen får vara hemma då de råder lite kaos på förskolan. Ikväll ska vi på julmiddag på Grand och barnen ska till farmor. En mysig start på ledigheten minst sagt.

3
31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00