ANNONS
PersonuppgifterCookies

I Vinnies rum.

/

Barnrum. Mitt hjärtebarn alla dagar i veckan! Alla söta små ting, stora som små, blommiga och randiga. Det är verkligen något annat än de övriga rummen hemma. Vinnies rum har ju som ni vet nyligen fått flytta ner en trappa och här inne har det sakta men säkert kommit i ordning.

Nu har en ny liten hylla från Miniroom fått flytta in bredvid sängen tex. Den är gjord av sockerrör och är kanske det finaste jag sett. På hyllan trängs små finheter som tas ner och upp stup i kvarten – som det ska vara i ett barnrum. Sängen har fått sig ett nytt spjälsängsskydd från Garbo&Friends. En tunnare variant som jag verkligen tycker är så härlig! Jag gillar när det blir lite veckigt och ombonat och precis den känslan bidrar det till.

Nya prints har fått komma upp på väggarna också. Två prints som egentligen ska vara till plåtningen nästa vecka men som jag inte kunde motstå att sätta upp. Ni hittar dem hos Vintagefabriken som har så otroligt mycket fint till både barnrummet och hemmet i övrigt.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00