ANNONS

En livsuppdatering.

/

A00A9321.
A00A9369.(1)
A00A9420.
A00A9459.
A00A9451.
A00A9381.
A00A9406.
A00A9484.
A00A9408.
Minns ni hösten. Den vackra hösten med alla färger? Nu är väder och natur som en enda grå massa som gör mig otroligt deppig. Det är precis det här jag bävar för när vi går mot hösten, just exakt på pricken den här tiden.

Jag tappar all inspiration och det känns nästan som att jag vill gå i ide. Så otroligt märklig känsla men det är som att den där sprudlande inspirationen, kreativiteten och ORKEN bara är som bortblåst när väderkartan enbart bjuder på grå moln och regn.

Trots den överhängande känslan jag skriver om så har jag haft fullt upp sista tiden. Det är så mycket som händer, är i startgroparna, ska klaffa och genomföras att jag knappt har koll själv! En väldigt roligt sak är att jag har gjort ett eget kaffe! Sug på den ni. Jag har gjort ett eget kaffe tillsammans med Ditte och David som äger och driver Svanfeldts Coffee som finns tillgängligt för beställning precis nu men levereras perfekt till advent. Hur härligt? Jag ska skriva mycket mer om detta men just nu vill jag bara meddelar att de finns att köpa HÄR.

Den här veckan startade ju med ett riktigt dunder kalas på mama galan i måndags! En otroligt rolig kväll som jag varje år är innerligt tacksam att jag får medverka på. Det bjöds på magisk mat, underbara vinnare och ja, en kul kväll! Vill du se alla bilder från kvällen så kika in HÄR.

Nästa vecka har jag och Caroline en stor kampanjplåtning hemma hos mig som ska bli overkligt spännande. Det är ett franskt märke som gör möbler för barnrummet som vi ska styla och skapa miljöer till. Jag hoppas innerligt att solen vill skina lite och att ljuset inte är överhängande grått dessa dagar. Innan dess ska jag avverka ett par event, en Italiensk afton och massor av mys med barnen. Vet ni vad vi bestämt oss för? Vi har bestämt att inte försöka boka upp våra helger för mycket. Det har varit så intensivt sista tiden så ett par dagar bara vi är vad vi behöver.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emilyslotte
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00