ANNONS
PersonuppgifterCookies

Godmorgon torsdag och en ny fåtölj.

/

Efter en smärre omorganisation av alla vår sovrum så är ena delen av huset i ett smärre kaos just nu. Mitt i allt har jag börjat måla om trapphuset och ett skåp. Helt fel prio jag vet men det är lite typiskt mig när det blir för mycket. Då tar jag in helt oväsentliga projekt som inte alls är nödvändiga för att slippa ta tag i det akuta. Men det kommer väl, kanske att det måste växa på mig ett par dagar först bara.

Igår kom Christian hem med världens finaste och skönaste fåtölj Malawi från Afroart till mig. Jag har suktat efter den i säkert ett år och nu står den här, perfekt till vår matplats! Det har redan varit lite krig om vem som ska sitta i den men som ni ser så vann Vinnie morgonens fight och nu är den bara min.

Nu ska jag ta tag i en överfull mailkorg innan jag ska fota lite fina hörn här hemma. Ikväll ska jag iväg på en härlig middag med Rörstrand, så taggad!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00