ANNONS

Årsta blomsterhandel!

/

I fredags gjorde jag ett efterlängtat besök hos bästa Maria som äger och driver Årsta blomsterhandel. Maria hjälpte mig att plocka ihop och binda min bröllopsbukett förra året och sedan dess tar jag gärna en timmes omväg förbi henne för att få inspiration och köpa växter och snittblommor.

Nu är det hög tid att plantera ut perenner så jag köpte på mig ett lass som nu ska planteras ut på vår trapp till huset. I helgen var jag hos min mamma i Sollentuna och även en sväng i stan där knopparna kommit liiiiite längre än här ute i Norrtälje, men de är på god väg! Tänk att vi har både våren och sommaren runt knuten, hur härligt är inte det?

Maria fick bära runt på en nyfiken liten V medans jag plockade ihop fikonträd, olika perenner och valde snittisar. Jag kunde inte hålla mig från att köpa ett knippe med pioner och en härlig vild bukett med lite av varje. Att ha färska blommor hemma gör mig på ett märkligt sett lite pirrig och glad, hur skumt det än låter.

Eftersom helgen gick på tok för fort och jag och Vinnie fått ögoninflammtion så står blommorna fortfarande på trappan, oplanterade. Jag ska försöka få till att plantera om dem idag mellan konstant amning och gnällfest här hemma. Inte lätt för en liten med röda, variga ögon. Inte för mamman heller för den delen. När ska avlösandet av sjukdomar få en ände tro? Jag hoppas innerligt att krämen vi fått utskriven gör susen inför onsdag när vi ska åka till Portugal med min vän Susann. Som jag längtar efter lite mer värme och sol efter helgens härliga väder!

5
21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00