ANNONS

Små sticklingar!

/

Nej jag kunde inte hålla mig med att ta sticklingar från mina pelargoner. Idag åkte alla ut på altanen och kapades hejvilt! Jag älskar tanken på att jag ska ta hand om de här små rackarna och se dem växa upp, som små bebisar. Snart har vi inte rum för fler växter hemma men att ge en liten stickling i gå-bort-present känns som det ultimata under våren och sommaren! Sen är det ju otroligt lätt att ta sticklingar på just pelargoner. Kika in en bra how to guide här.

Jag passade även på att plantera om några Elefantöron bebisar i egna krukor. Det ska bli spännande att följa dem då det är första gången jag gör det med just Elefantöra. Tips är att kika efter terrakottakrukor i miniformat på loppisar i sommar. Dessa fyndade jag för en femma på Gotland i somras och de är perfekt för ändamålet!

En annan liten bebis som kom ut på vädring med sin kompis Willa idag är Vinnie. Han fick leka en stund på filten tills jag la honom i vagnen där han sov riktigt gott! Jag har aldrig tidigare lagt V utomhus men det kan hända att det är en ny rutin. Frisk luft ska ju vara bra trots förkylning och han verkade sova bättre än inomhus i sängen.

På tal om ingenting, hur sött är det inte med små koftor? Åh det måste vara mitt favoritplagg till bebisar och Vinnie äger en hel drös. Dock så har V vuxit en hel del på sista tiden och det känns som att allt börjar bli kort i armarna och i bensluten.

Imorgon hoppas vi på en lika fin dag som idag och att förkylningen för både mig och Vinnie börjat ge med sig lite mer. Suck för sjukdom, jag som trodde det skulle vara över när våren stod för dörren!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00