ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Micki Leksaker

Lek!

/


Nu när Blake har blivit storebror så är tiden för oss tillsammans med bara honom otroligt viktig. När Blake själv får välja så ska det antingen köras med bilar eller byggas torn med klossar och byggstavar. Han har just nu fått dille på det sistnämnda och vill bygga super höga torn (vi har haft ett skyhögt mitt i vardagsrummet hela helgen som vi inte fått röra), garage för sin bilar o långa trappor. Jag minns så väl att jag precis som B gör nu byggde med liknande byggstavar och skapade olika fantasifulla mönster och byggnader. Blake är så otroligt tydlig med att han vill att vi ska vara aktiva i hans lek och se honom och säger alltid ”kom, leka tillsammans”, vem kan säga nej till det?

Inför året mama-gala som snart går av stapeln så har ett nytt pris skapats tillsammans med mama och Micki leksaker, ett pris som jag verkligen är ett stort fan av! Det heter ”Årets Lekfullaste mama” och enligt mig är det ett av det viktigaste priserna. Att vara lekfull och kunna ha barnasinnet kvar i leken med sina barn är så otroligt viktigt idag när surfplattorna hägrar och det är så enkelt att ta den lätta vägen när alla vardagens måsten kallar. Att kunna släppa det vi har för händerna och fokusera i barnens lek är ibland svårt men otroligt utvecklande för både barnen och oss vuxna.

Det ska bli väldigt spännande att se vem som kammar hem det här priset i år och på vilka grunder hon kommer göra det. I väntan på svaret bygger vi vidare här hemma där vi snart har torn i varenda hörn som absolut INTE får vältas eller röras.

Behöver du mer inspiration för lek så kika in Mickis Lekhandbok här eller deras app med lektips här för iPhone och här för androide.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00