ANNONS

Måla om & måla in!

/


För några veckor sen påbörjade jag projektet att måla om hela Blakes rum inkl möbler, säng och vedspisen. Vem vet, ansträngningen kanske resulterade i en 7 veckor tidig bebis? Nä, antagligen inte men att ta tag i så stora projekt i slutet av en graviditet är hur som helst inte att rekommendera!

Nu är just måleriet avslutat och jag har fått till en liten omöblering för att maximera lekytan för B. Den här hyllan har fått byta plats och har precis som tidigare fått samma färg som väggfärgen för att skapa harmoni och lugn.

Hyllan är tre Billy bokhyllor från Ikea som jag skruvat ihop, spacklat igen hålen på, slipat och till sist målat med Nordsjös Superfinish i kulören Luftslott. Vi variera innehållet i hyllan och nu har massor av finheter tagit plats. Ett annat tips är att införskaffa diverse fina korgar i olika storlekar för att ha som leksaksförvaring i barnens rum, snyggt för ögat och praktiskt för barnen att hitta rätt i och enkelt kunna städa undan efter leken.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emilyslotte
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00