ANNONS

Det här med vagn

/
 
När jag väntade Engla så hade jag nollkoll på allt vad vagnar heter . Väl inne på förlossningen (som kickade igång en månad för tidigt, mer om de någon annan gång) så blev det bråttom och jag fick be min mamma hasta över till grannen och köpa deras för en billig peng.

Tur nog var det en väldigt bra och fin vagn,  men ni hajar vilken nivå jag ligger på i vagn-träsket.

Den här gången, när vi är två som planerar, köper saker och njuter av den lilla bubblan som det faktiskt är att gå i väntanstider, så har det sett lite annorlunda ut. Vi kommer aldrig bli de där paret som har haft 24 vagnar på ett år och läser recension efter recension och ska ha det senaste sena. Men vi har klurat och funderat en hel del innan vi bestämde oss för den vagn som nu ligger och väntar inne på Bonti.

Min sambo är lång. Han kvalar in i 2 meter klubben, vilket gör att alla vagnar inte är helt lätta att manövrera utan att stöta i chassi och/eller att de har för korta handtag. Jag ville ha en enkel, snygg men praktisk vagn som inte börjar på B och slutar på boo. Mest för att de blivit så otroligt vanliga och jag som står i en barnklädesbutik på dagtid känner att jag fått min dos.

Vi fick tips av en kompis som nyligen fått barn om märket JOOLZ och jag skulle vilja påstå att vi fastnade direkt. Designen är enkel och snygg, vagnen är lättmanövrerad och känns stabil (iaf de sjuttioelva vändorna inne i butiken då). Den är även anpassad för längre personer, där var väl loppet kört.

När det kom till färg hade vi lite problem att komma överens men jag fick tillslut lägga mig och låta Christian bestämma. Så här nedan ser ni JOOLZ Day Earth Edt i färgen ”parrot blue” som står och väntar på att bli hämtad. Jag tror nog det blir någon dag i nästa vecka. Vi vill att den ska få stå här hemma en tid innan bebis B anländer och insupa lite hemma-doft.

Nu fortsätter jakten på den perfekta skötväskan och vagnmobilen till!

e7esdb8qdurwl5w3zfh5
Bild.

 

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00