ANNONS

hello!

/

Det riktigt kryper i kroppen och pirrar i magen .. Jag ska börja blogga igen! HÄR! Det känns jättespännande och jag känner mig otroligt priviligerad som får omge mig av alla fantastiska kvinnor här på TWWP!

Så vem är jag då? Eller jag kanske ska säga vi, eftersom jag går runt med en tickande bomb till mage, en växandes liten bebis B ligger nämligen där i! Jag heter Emily och är 27 år. Jag bor norr om vår stora stad med min sambo Christian, min 9 åriga dotter Engla och vår hund Franka. Jag jobbar som butikschef, är galen i vackra saker och är perfektionist ut i fingerspetsarna.

Somsagt så väntar vi tillökning med bebis B till mitten av december. En väldigt spännande resa som jag i princip glömt bort hela färdvägen till (och hur blir det när han är ute?). De är ju 9 år sedan sist vilket tydligen gör att jag räknas som ”förstföderska”(?) igen. Resan kommer ni självklart att få följa här, och mycket därtill.

Om ni kör med instagram och vill kolla in mig där så heter jag: emsloo

Vill ni kontakta mig så gör ni de här: emilyslotte@hotmail.com

So long, see you soon!

twwpbl

Engla, jag och lille bebis B i magen.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00