ANNONS
PersonuppgifterCookies

Loppisfynd!

/

Jag glömde ju visa loppisfynden vi gjorde och som jag hypeade upp i insta-story! Nu ska ni få se!! I bloggformat så att det finns kvar för mig själv att kunna gå tillbaka och titta på och bli retroaktivt nöjd över 😅 Vi var alltså på i2-fältet i Karlstad som har bakluckeloppis på söndagar (vet inte riktigt om det bara är sommartid eller hur det funkar). Mycket folk, många säljare och väldigt högt och lågt. Vi köpte enbart barngrejor eftersom allt porslin och husgeråd kändes överprisat… många säljare verkade vara sådana där som köper på sig på loppisar själva för att sedan sälja dyrare på en annan loppis själv – och då blir det ju sällan bra priser. Man vill ju hitta dom där som är måna om att bli av med sina grejer snarare än tjäna så mycket som möjligt! Bla bla bla – kom till saken! Tänker ni. Okejdå. Jag gör väl det. 

Vi gick rakt på en låda full med Mini Rodini-kläder, varav jättemycket var i superskick. Var lyrisk, men höll mig ändå i skinnet och köpte inte allt jag först stod och höll i utan valde med omsorg. Den här t-shirten i storlek 92/98 till Allan, 80 kr. Den som liksom jag hänger i köp-och-sälj-grupper för barnkläder på FB vet ju att det här printet, garden, brukar budas upp rejält i pris. Har ingenting i det printet sedan innan och tycker det är så himla fint!!! Nu blev jag glad igen av att skriva det här inlägget haha 😅 Någon som tvekar på om jag älskar att FYNDA? Nej. Tänkte väl. 

Från samma säljare. Till Allan i storlek 92, från Gina mini. 10 kr. 

Och en välanvänd men hel och ren polarn-pyjamas till Allan i stl 74, också 10 kr (!!). 

Och ett polarn-set i storlek 80 för 40 kr! 

Skor i superskick från Kavat som om vi estimerar rätt kommer passa lagom till att Allan lär sig gå. 80 kr! Perfekt, för skorna Ragnar hade när han lärde sig gå var Cornelias gamla, vilka var väldigt gulliga men troligen inte så ergonomiska. 

Böcker! Har köpt på mig så mycket böcker på diverse loppisar att Cornelia fått mig att försöka vara lite mer selektiv, så det var jag. Allt av Jan Lööf är Correns absoluta favoriter att läsa som godnattsaga och Ragnar har en period då han är helt insnöad på Bamse. Den i mitten av Astrid Lindgren hade jag inte sett förr och blev nyfiken på. 10 kr styck. 

Elsa Beskow-tallrikar i hårdplast. Har en sedan tidigare och den används jämt av Ragnar, så bra storlek och bra med helt platt yta med hög kant. Man har ju learning by doing lärt sig vad som funkar så att säga. 10 kr styck, ytterligare ett sådant jävla kap! 

Diversepåse för en tia. Bilar, ett briotåg och en transformer (eller vad det heter?) som Ragnar var väääldigt fascinerad av kunde vara både en flygplan och en robot. 

Spegel att fästa mittemot Allan i bilen! Något jag ändå hade på min inköpslista! 10 kr. 

FULASTE och samtidigt det absolut mest SPOT ON fyndet som kunde göras: påslakanset med Ragnars äääälskade Paw Patrol på. 40 kr! Alltså ni som har kids som är galna i Paw Patrol vet ju att alllllt som brandas med dom kostar en förmögenhet. Typ en liten plastbil kostar 250 kr om det står paw patrol på den. 

Så tänk er glädjen när vi gjorde ytterligare ett Paw Patrol-fynd, för ynka 30 spänn! En låda som var en bok, men också innehöll miniatyrversioner av alla valpar och deras fordon plus en stor lekmatta med PP-motiv. Drömmen. 

Och sist på prylfronten: två böcker med tema brandkår. Utöver Paw Patrol och Bamse så är det ju Brandman Sam-feber som rådet just nu. 

Och sen, när vi kände oss mer än nöjda och började strosa mot bilen igen så ser vi ett helt ställ plus en låda med bara Mini Rodini-kläder, varav en handfull grejer helt nya eller i nyskick.

”Mini Rodini ej prutbart” stod det på en skylt. ”Ja men det är så många som inte vet vad det är och försöker få plaggen för en tia styck” sa hon som sålde. Vi betalade 500 kr för den här overallen med prislapp kvar på 1899. Var mer än nöjda med det priset!! Det är Ragnars storlek nu till vintern så det var menat. Den är en storlek större än den han hade förra vintern, som han förhoppningsvis också kan ha i vinter – men han kommer kunna ha fler tjocka lager under den här när det är riktigt kallt! Var också med om ett par tillfällen förra året då vi önskade att vi hade haft en overall till, när det skett olycka i overallen på fsk och det inte fanns tid i tvättstugan hemma på kvällen och därav ingen möjlighet att få den ren till förskolan dagen därpå. Så det känns gött med dubbel uppsättning för vintern som kommer! 

Av samma säljare köpte vi den här, stl 104/110 för 90 kr. 

Och den här, i 92/98 för 60 kr. 

Och den här! Ytterligare ett gammalt print jag tycker så mycket om och som vi inte har något i sedan tidigare. Storlek 92/98.  Gosigt plagg med onesies även när de är så ”stora”. 150 kr. 

Och slutligen den här i ullfrotté från Polarn, som även den kommer passa Ragnar i höst/vinter. Har inte testat något i det materialet men fått många insta-tips om att det är the shit att ha som mellanlager. Den är bättre skick än den ser ut på bilden, svårfångat material men verkligen superskick. 160 kr. Tror en ny kostar 600 kr ungefär!

Så: hur sjuk loppisrunda? Förstår ni att jag gick och flinade resten av dagen igår? 😅🤩

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00