ANNONS

Nu är valpen här!!!

/

Igår hämtade vi hem vår ljuvliga valp. Som vi, speciellt jag och Theo, har längtat!!

Allt har än så länge gått hur bra som helst. Sov 2.5h i bilen hem och sen lekt för fullt.

Leia, 10 år, välkomnade honom med ett kärleksfullt morr för att sen några timmar senare bjuda upp till lek. Det trodde jag aldrig. Jag trodde att hon skulle ignorera honom i ett par veckor innan hon ”bjöd till”

Förutom att han har gjort så att alla runt omkring honom blivit högt över öronen förälskade i honom har han även hunnit bita sönder några händer, en tröja och ett par byxor.

Jag har glömt hur vassa små valptänder är.

Det är så gulligt när han sitter på rumpan. Kolla in de gigantiska tassarna!

För tillfället är Max lite rädd då han inte tycker om när valpen hoppar och bits….och tyvärr är det hans favoritsyssla…..men vi jobbar stenhårt och är konsekventa och jag övervakar dem hela tiden.

Detta var innan vi förstod att han har en förkärlek till barnrumpor…

Men seriöst, kolla in denna blicken!!

Än så länge har han varken kissat eller bajsat inomhus men det beror nog på att vi är ute typ hela tiden plus att uppfödaren har varit fantastisk med att träna honom.

Första natten gick över förväntan. Han sov från 23-05.30 då var han ute och kissade sen fick han mat, efter det gick han ut och bajsade. Sen lekte vi lite och kl 06 somnade han om till 07. Det måste man ändå säga är en toppennatt!!!!

Vi jobbar fortfarande på namnet. Det står mellan 2 stycken nu. Vi ville träffa honom och lära känna honom innan vi bestämde oss.

6
123

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00