ANNONS

Dag 1 av 35…..

/

Idag var första dagen som jag var hemma med killarna eftersom skolorna är stängda här i Belgien.

Dag 1 av 35….

Som tur var har det varit väldigt fint väder så vi hängde väldigt länge på lekplatsen. Får se hur länge de är öppna….har hört att de ska stänga dem också….

Det blev en utomhuslunch i det härliga vädret. Så ljuvligt!!

Igår monterade vi upp en studsmatta som vi fått av Niklas kollega. Den studsade killarna runt på i flera timmar. Perfekt!!
Jag tror att den kommer bli en stor räddare i nöden!

Killarna har faktiskt lekt fint med varandra och inte bråkat så mycket som de gör ibland….Det är nog den friska luften som har bra inverkan på dem!

I morgon kommer jag veta vad Theo ska göra för skolarbeten de här veckorna så då kommer det bli andra rutiner. Vi satte oss och gjorde ett ”schema” över vad som ska göras varje dag och där står det bl.a ”skola” och ”rast”: )

Men det kommer bli ganska krävande veckor. Det är svårt för mig att få mitt jobb gjort samtidigt som jag ska hålla koll på en treåring, som gärna bråkar med sin storebror, hemundervisa Theo, laga mat och fixa allt annat. Ja ja vi löser det här också!!
Vi har ju ute så mycket val….

2
55

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00