ANNONS

Tack 2019!!!

/

Årets sista dag!!!
Tänk att 2019 snart är slut…..Men det känns faktiskt helt ok!

Det har varit ett väldigt bra år tycker jag!
I början av 2019 hade vi ingen aning om att vi skulle avsluta året i ett helt annat land men så blev det och OJ vad glad jag är över det!!

Niklas sökte den här tjänsten i slutet av januari och i slutet av mars fick han reda på att han fick den. I maj kunde jag berätta för er om vår stora livsförändring för då var allt helt klart.

I samma veva fick vi reda på att jag skulle vara med i Bäst i Test! Det här är det absolut roligaste jag någonsin gjort och är så tacksam att jag fick vara med. Förhoppningsvis så kommer detta leda till mer roliga saker!

I juli lämnade vi Stockholm för att åka ner till Skåne och Österlen där vi spenderade sommaren och därifrån, den 11 augusti, satte vi oss i bilen hela familjen och började vår resa ner till Belgien.

Nu har vi bott här i 4.5 månad och vi trivs så himla bra!!! Barnen gillar sin nya skola och de har fått en massa fina vänner och det känns som det absolut viktigaste!! Det gör att jag kan slappna av eftersom jag vet att de mår bra!!

Niklas trivs med sitt nya jobb. Det är väldigt mycket för honom i perioder men det visste vi att det skulle bli.

Leia hon trivs också: ) men så är hon ju världens bästa och enklaste hund också.

Jag har verkligen kommit in i allt och fått en hel del superfina vänner som jag är säker på att jag kommer hålla kotakten med även när någon av oss flyttar tillbaka till Sverige om några år.

Mormor fyllde 95 år!

Eftersom jag har varit i Sverige mycket med jobb, främst Bäst i Test, har jag träffat mina vänner där mycket så det känns faktiskt helt ok.
Där har jag även våra föräldrar att tacka för att de har kommit ner och hjälpt oss med barnen så jag utan några problem har kunnat åka till Sverige och jobbat!

Något som jag också är väldigt tacksam över är att jag och Vivi har kunnat fortsätta att padda trots att vi bor i olika länder och ”Mammasanningar med Vivi och Carin” går bättre än någonsin.
Vi har väldigt roliga planer för podden 2020!!

Summa summarum, det har varit ett väldigt bra år med många stora beslut som har tagits där resultatet har blivit toppen.

Jag är så himla glad att vi vågade ta det här beslutet om att flytta hela familjen och vårt liv till ett nytt land med allt vad det innebär. Jag måste faktiskt säga att jag tycker att vi är ganska coola och häftiga som vågade göra detta!!!

Om man tittar på mina 9 mest lajkade bilder så summerar de det här året bra. Det handlar om Bäst i Test, kärlek till min man och familjen och Bryssel!

Nu ska det bli spännande och se vad 2020 har att erbjuda!!!

Gott nytt år fina ni.

Jag vill tacka er för det här året och säga att ni är fantastiska läsare som kommer men otroligt kloka råd när jag ber om det, stöttande kommentarer när det är tufft, skratt när jag delar något roligt och framförallt är ni otroligt trogna och snälla!!!

Tack för det!!

2020! Here we come!!

1
126

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00