ANNONS

Sista natten!!!

/

Ja. Då ligger jag i sängen för att sova sista natten här på Österlen för den här sommaren.

I morgon flyttar vi nämligen till Bryssel!!

Jag vet att jag skrivit det 2000 gånger förut men det känns helt overkligt.

Dagen är liksom här!!

Vi har storstädat hela huset, packat allt och lagt in det mesta i bilen för vid 9.30 åker vi till Trelleborg och tar båten till Travemunde. Vi kör sen till Hamburg där vi spendera natten för att sedan åka 55 mil till Waterloo där vi ska spendera de kommande 4 åren!!

Flyttbilen kommer på tisdag efter lunch så vi hinner kolla in huset, planera vem som ska bo var och kanske tom tänka ut lite hur möblerna ska stå.

Det känns märkligt för annars när man flyttar, eller så har det iaf varit för oss, så har man varit flera gånger i huset, man har planlösningen, flera bilder från prospektet mm så man har kunnat planera och möblera i huvudet innan man flyttat in men jag har varit ca 10 minuter i huset och har några dåliga filmer som Niklas filmade sist han var där men thats it så det ska bli såååäå kul och spännande att komma dit!!!!

Mamma bjöd på middag här sista kvällen. Vi drack bubbel, åt kyckling, som var magisk, och Theo åt en kräfta, det svenskaste som finns:)

Måste bara visa några andra bilder som vi tog igår. När vi hämtade Niklas på flygplatsen i Malmö åkte vi förbi Ystad och då körde vi förbi kyrkan där vi gifte oss här 10 år sedan. Den var öppen så vi gick in och barnen tyckte det var väldigt spännande.

Fotograf: självutlösaren:)

Fotograf: Theo

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00