ANNONS

En sak som vi kan bocka av!!!

/

Såååååååå skööööööönt!!!

Nu fick vi äntligen bekräftat att huset är vårt!!!

Det blir vårt 2a hands val eftersom det första redan var uthyrt.

Det här huset är bättre än det första men det ligger ca 3 km från stationen där Niklas kommer ta tåget in till Bryssel varje dag men det får vi lösa. Det finns ju cyklar, elcyklar eller varför inte införskaffa en liten moppe?!

Det här kommer bli toppen!!!

Huset är ca 250 kvm så det är stort. Eftersom vi var och tittade på 7 stycken hus samma dag så kommer vi inte exakt ihåg hur det ser ut….. men det var 4 stora sovrum på övervåningen, 2 badrum varav det ena tillhörde ”vårt” sovrum. På entre plan fanns det ett stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp, ett kontor/tv-rum/gästrum, liten toalett samt kök och i källaren fanns det tvättstuga, ingång till garaget och ett STORT rum som vi tänkte ha som lekrum med en bäddsoffa så fler gäster får plats.

Alla badrum och kök var utrivna när vi var där så det kommer vara helt sprillans nytt när vi kommer ner. Nice! Dock vet vi inte hur det kommer att se ut men hur fult kan det bli…:)

Trädgården var jättefin med plats för en studsmatta som vi lovat killarna och en uteplats/altan där man kan sitta och käka.

Gatan var lugn och jag har för mig att det var en återvändsgränd vilket gör att det inte är mycket trafik.

Huset ligger väldigt nära St Johns school (den skolan som vi inte valde) men det betyder ju att det antagligen bor mycket barn i närheten.

Nu känns det som om jag kan slappna av lite mer. Nu börjar saker och ting falla på plats och det är inte så många lösa trådar som hänger och dinglar.

Vi skickade även in ansökan till den ”svenska” skolan igår som killarna ska gå på.

Vi tänker även flytta ner en vecka tidigare än vi tidigare tänkt. Då hinner killarna och vi för den delen acklimatisera sig i Bryssel och vi har semester där helt enkelt!

Nu börjar det närma sig.

2
110

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00