ANNONS
PersonuppgifterCookies

BETALT ANNONSSAMARBETE MED GUM

Hur får man barnen att borsta tänderna???

/

Jag har ju tidigare haft en liten munhälsa-skola med er: ) Det kan ni läsa här!

Det är ju självklart inte bara vi vuxna som behöver ta hand om våra tänder och tandkött utan även barnen, men det vet ni ju såklart.

De ska, precis som vi, borsta tänderna 2 minuter morgon och kväll…..Men det är ju lättare sagt än gjort.

Men där har GUM faktiskt hjälpt oss jättemycket,
De har en en mjuk tandborste, GUM Junior Monster Light-Up, som blinkar i en minut efter att man tryckt igång den.
Det är perfekt för Theo för då borstar han underkäken tills lampan slocknar och sen trycker han igång blinkandet igen och borstar överkäken.
Sen kör jag alltid efteråt för att se till att han kommit åt överallt men det är bra att han redan tidigt får in de här 2 minuterna.

GUM Kids Tandkräm är en barntandkräm med en mild smak av jordgubb som är utvecklad för barn i åldrarna 2 till 6 år. Den innehåller en patenterad kombination av två särskilda ingredienser (fluor och Isomalt) som hjälper till att stärka emaljen och förebygga karies.
Den är en succé här hemma. Som tur är har Light-Up borsten gula strån i mitten som visar hur mycket tandkräm man ska använda. Om de inte funnits hade det varit en halv tub vid varje borstning: )

Max är tyvärr inne i en fas med ”Nej!!” och ”Kan själv”….
Detta gör tandborstningen till en kamp varje morgon och varje kväll…..

Hur gör ni för att lättast borsta tänderna på era små???

På instagram har jag just nu en tävling där 3 personer har chansen att vinna ett jättefint munvårdskit för hela familjen.
Det man ska göra är att dela med sig av sina bästa tips på hur man får barnen att borsta tänderna.
Gå in på min insta @dasilvacarin och skriv där och var med och tävla.
Du vinner även en massa tacksamhet från mig för jag börjar tröttna på den här fajten vi har hela tiden…..

Jag själv har nu haft min nya tandborstningsrutin i ca 1 månad och jag märker stor skillnad.

Jag använder GUM Soft-Picks Advanced för att göra rent mellan tänderna innan varje gång jag borstar tänderna.

Sen har jag ju min absoluta favorit som jag typ inte kan leva utan Gum Sonic tandborste.
En batteritandborste med 12.000 soniska vibrationer per minut som noggrant rengör dina tänder och samtidigt stimulerar tandköttet. Man borstar som med en vanlig tandborste men med extra kraft! Den är lika stor som en ”vanlig” tandborste och tar därför ingen plats i necessären på resan. Det finns även nya borsthuvuden så det är bara att byta när det är dags för nytt!

Jag har haft problem med blödande tandkött men efter att jag har använt GUM Paroex, en tandkräm med två olika antibakteriella ingredienser som passar perfekt för oss med inflammerat tandkött, har problemet slutat. Jag blöder inte mer!! Så himla skönt!

GUM har flera olika tandkrämer då vi alla är olika och har olika behov. Alla tandkrämer innehåller rätt mängd flour för att förebygga karies.

GUM Activital innehåller antioxidanter och andra naturliga ingredienser som ger ett långsiktigt skydd och stärker tandköttet.  

GUM SensiVital+ motverkar ilningar i tänderna, den ger snabb smärtlindring och verkar samtidigt över tid för att minska framtida problem med ilningar.

GUM Original White motverkar och förebygger missfärgningar på ett skonsamt sätt, utan starka slipmedel.

Det finns som sagt en tandkräm som passar oss alla!
GUMs produkter finns på samtliga Apotek så fråga personalen där så du får den tandkräm som bäst uppfyller dina behov.

Upplever du att du har problem eller om du vill läsa mer om hur du kan förbättra din munhälsa så kika in här https://www.sunstargum.com/se/munhalsa.html

Och glöm inte att gå in på min istagram och ge ert bästa tips när det kommer till att borsta tänderna på ungarna. Tacksamhet och fina priser ligger i potten: )

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00