ANNONS

Tips mottages gärna!!!

/

Eftersom barnen, läs skitungen Max, har börjat sova mycket bättre har jag och Niklas fått våra liv tillbaka: )

Nu behöver inte den personen som varit tvungen att gå upp innan kl 5 gå och lägga sig runt 21 för att överleva utan nu kan vi umgås efter det att barnen gått och lagt sig. Helt ljuvligt!!!!

Därför skulle jag behöva tips på bra serier som vi skulle kunna kura upp oss i soffan på kvällarna och titta på.

Det behöver inte vara en serie med 25 säsonger, för det kommer vi aldrig hinna med: ) utan 3-6 avsnitt passar oss perfekt.

Vi har bla tittat på En engelsk skandal som finns på svt. Sviiinbra!! 3 avsnitt, verklighetsbaserad med Hugh Grant i huvudrollen. Den kan jag varmt rekommendera.

I går såg vi tredje och sista avsnittet av När blommorna blommar. En serie av Jonas Gardell som också finns på svt. Herre Gud! Se den, men ha med en näsduk!

Så alltså, hit me med era bästa serier!!

Tack!

26
22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00