ANNONS

Ajabaja cancer

/

Efter en dag med familjen på Kolmården tänker jag på hur lyckligt lottad jag är.

Jag har två FRISKA och glada barn, visst de vaknar jäkligt tidigt med vad gör det?! Det är långt ifrån alla familjer som har det så här. Det är många som spenderar den mesta tiden på ett sjukhus med konstant oro på hur framtiden ska se ut.

En bekant till mig fick för ca 1.5 år sedan beskedet att deras dotter Elsa drabbats av Leukemi. Att höra att sitt barn är sjuk måste vara alla föräldrars värsta mardröm. Men Elsa är en stark, cool och levnadsglad tjej som kämpat på som bara den och mår idag mycket bättre men detta har ju såklart drabbat hela familjen och många runt omkring dem.

Elsas mamma har under denna tiden startar en välgörenhets organisation,AJABAJACANCER, tillsammans men en annan mamma. Syftet är att utveckla stödet för familjer som drabbats av barncancer och även till forskning. Den 5/5 (detta datum för att 5/5 ska överleva cancer) har de ett evenemang på instagram och Facebook ”Plåstra för barncancer”. Gå in och kika på @ajabajacancer instagram, kolla in deras hemsida och följ dem på FB. Gilla, delta och sprid!!!! Det är så viktigt att visa sitt stöd till familjer som är drabbade!! Tack!! ❤️

0
51

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00