ANNONS

Stackars liten

/

Det är så synd om Max. Han har så ont i tänderna. Man ser verkligen hur de pressar sig igenom och under dagen har de tagit sig helt igenom. 

Inatt vaknade han 4.45 och var ledsen och supervarm. Han hade nog över 40 grader. Jag gick runt med honom och tillslut stälde jag mig ute på balkongen. Jag kände hur han slappnade och blev svalare direkt. Så skönt!!

Tillslut vid 5.30 somnade han och då gick vi in och la oss i Theos rum för han hade kommit in till oss tidigare under natten. 

När vi vaknade (blev väckta…) vid 8 var Max feberfri och på strålande humör. Det är sjukt vad det svänger hos de små. Man såg på ögonen att han inte var hundra men ändå mycket bättre!!

Eftersom han mådde mycket bättre tog jag beslutet att vi ändå kunde åka till Spårvägsmuseet som vi bestämt sedan tidigare. 

Theo och hans kompisar hade hur kul som helst och Max var vid gott mod!!

de tre busfröna Theo, Alexander och Gustav i det lilla tåget. 
Vi matchade i våra regnkappor från Lindex….även om solen hade kommit fran när vi var inomhus:)

Sen fick Max ett bakslag på eftermiddagen. Han var såååå ledsen och grät nog i två timmar. Stackaren! Det är så sjukt jobbigt när man inte kan göra något. Han fick alvedon, jag rullade vagn, bar runt på honom men inget hjälper. Tillslut somnade han av ren utmattning lagom till att Niklas kom hem från jobbet….

Jag var helt slut!! Först tar det ju på krafterna att vara på Spårvägsmuseet även om vi höll oss där det var lugnt för Max skull men bara det att hålla koll på ungarna… sen, detta är ju extremt bortskämt, men jag är inte van att höra Max gråta. Han är för det mesta väldigt glad och nöjd så jag är liksom inte van. Jag förstår såklart att det alltid är jobbigt att höra sitt barn gråta men missförstå mig rätt, man vänjer ju sig och man lär dig ”koppla bort”. 

Efter middagen gick jag faktiskt till gymmet och körde ett monsterpass. Jag behövde det. Fokade på mig själv! Endast!! Riktigt skönt!! 

Väl hemma lyckades jag tom få Max att somna i sin säng!!! Jippi!!!! Det har gått några nätter nu. 

Här om dagen tog han välling i sin säng och somnade utan problem. Igår hade han feber så då ville han bara vara nära nära och det var klart att han fick det. Ikväll halvsomnade han vid bröstet och sen la jag ner honom. Andra gången funkade det. Skam den som ger sig:)

Nu hoppas jag verkligen att det blir en bra natt och att han är bättre i morgon. ❤️

0
19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00