ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så här funkar det i VÅR familj

/

Jag satt med i Helgpanelen i TV4 Nyhetsmorgon i morse. Max fick följa med mig och skötte sig exemplariskt dvs han sov:) 

Det gick tom bra att sätta honom i bilstolen. Jag gjorde så att jag hade tagit upp stolen i går så han fick sätta sig i den uppe i lägenheten. Då gick det utan några protester. Kan ha varit en engångsföreteelse men det var skönt iaf:)! 

Det var jag, Annika Leone och Patrick Isaksson som satt i panelen idag. 

TV4 ville att jag skulle prata om det som blivit en stor grej på min blogg den senaste veckan nämligen det här med att ha syskon på förskolan när man är föräldraledig. 

Jag pratade verkligen från vårt perspektiv i vår familj och det här med att mammor (för det är bara kvinnor som kommenterat) inte stöttar varandra utan bara slår varandra på fingrarna. 

Jag har sagt det förut och säger  det igen: man behöver inte ha samma åsikt men det är ingen anledning till att inte behandla varandra med respekt!!! 

Ni kan se klippet från Nymo HÄR!

Det sköna med att jobba morgon är att man kommer hem lagom till frukost och dinosaurieattaker:)! 

Hoppas alla får en fin lördag!! 

36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00