ANNONS
PersonuppgifterCookies

Många åsikter

/

Ja jag var beredd på att mitt förra inlägg skulle dra igång en diskussion men jag trodde inte det skulle ”röra upp” så mycket känslor hos er. 

När jag läser era kommentarer kan jag dra följande slutsatser:

  • Alla barn är olikaAlla barn har olika behovAlla föräldrar är olika och med olika behovAlla förskolor är olika Alla har olika förutsättningar 

Theos grupp på förskolan är lugn och harmonisk och han får tid att relaxa och chilla där samt leka och lära sig saker. 

Om det hade varit på ngt annat sätt hade antagligen vår situation sett annorlunda ut. 

Det här som många skriver: Varför skaffar du barn om du inte vill vara med dem??? Lägg ner!!! Sluta med det där skitsnacket direkt!!

Jag utgår ifrån att alla föräldrar gör allt vad som står i deras makt för att deras barn ska må så bra som möjligt och sätter barnens behov först. 

Om Theo hade sagt att han ville vara hemma ned mig och lillebror på dagarna hade han självklart fått vara det. Men så är ej läget i vårt fall. Han längtar till förskolan och jag har en väldigt öppen dialog med hans pedagoger för att se så att han har det bra och trivs där vilket han gör!! Plus att jag märker på honom att han mår toppen och han är väldigt verbal och berättar för oss hur han mår och han skulle även säga om ngt var fel eller om han var ledsen. 

Jag blir lite chockad hur vissa av er skriver till varandra. Man måste respektera att vi har olika åsikter och att alla gör vad som är bäst för just sina barn. 

Det är inte lätt alla gånger att ha småbarn. Vad hände med att stötta och suporta varandra?? Inte klanka ner, slå varandra på fingrarna och göra så att andra får dåligt samvete. Nej, det gillar jag inte!! Mer respekt tack!! 

133

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00