ANNONS

Lyxigt värre

/

I mitt yrke är det väldigt viktigt att knyta kontakter och det gör man ofta på event. 

Event kan se ut på många olika sätt. Det kan vara en biopremiär, restaurangunvigning, modevisning mm  

Det brukar vara samma människor som är där, man tar ett glas vin, minglar lite och pratar lite. Det är ofta trevligt men lite same same. 

Igår däremot var jag på ett mycket trevligt och annorlunda event. Vi var 15 tjejer (och Daniel Paris:) som blev bjudna till båten ”sjö och land” som ligger på Strandvägen. Där blev vi rejält bortskämda!!! Vi fick manikyr, blev fixade i håret, massa gott att dricka, hur god mat som helst som vinnaren av Grillmästarna 2013 stod och grillade, de hade flera tävlingar med hur fina priser som helst. Jag vann en mixer tex:)!!

Det bästa av allt var att det var så blandat med folk. Jag pratade med människor jag aldrig skulle träffat om det inte vore för detta eventet. Jag träffade både gamla vänner och fick nya och en och annan bra kontakt:)

Tack Luxe event för en fantastisk kväll!!

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Det fanns ett fotobås där jag lekte för fullt:) 

 Under kvällen fick jag även den här bilden av Niklas. ❤️

 

 

1
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00