ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mammapoliser

/

Tack för allt stöd i era kommentarer på mitt tidigare inlägg om elaka kommentarer.

Många av de ”elaka” kommentarerna tas bort innan jag hinner läsa dem själv. (Hur jag vet det är därför att folk blir arga för att deras kommentar är borta och jag har aldrig sett dem.)
Men vissa kommer upp i mitt redigeringsprogram och stannar där (har ingen aning om hur det där fungerar) även efter att de tagits bort.

Den här kommentaren tex fick jag när jag skrev att vi skulle vara utan Theo i 3 nätter.

Jag förstod att folk skulle kommentera och ha åsikter om mitt liv då jag valde att skriva om det. Alla har rätt till en åsikt, det har jag alltid sagt! Men att folk skulle vara så här elaka hade jag ingen aning om.

Är det därför att de sitter vid en dator och vågar därför skriva vad som helst eller skulle de säga det to my face om de såg mig på stan?


Eller är det för att jag är ”känd” och därför får jag ”ta” det?

Jag har kommit på mig själv med att jag skriver saker som; han är alltid fastspänd i vagnen men jag knäppte bara upp för att ta bilden, eller; han har alltid mössa på sig förutom just när jag tog bilden.
Det gör jag därför att jag vet att jag kommer att få en ”mammapolis” som skriver någon spydig kommentar.

Vad hände med att stötta och peppa varandra?

Jag är rätt hårdhudad och kan ta rätt mycket men hur mycket ska man behöva ta?

Sorry för ett ”surt” inlägg. Var bara tvungen att skriva av mig.

Vill också säga att 99% av er läsare är helt fantastiska och jättesnälla. Utan er hade jag nog inte pallat!

Puss på er!!!

37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00