ANNONS

v14, när fan vänder det?

det känns precis som att vara dödsallergisk mot en graviditet. jag vill bara vara mig själv & må bra, men kroppen vägrar komma i balans. illamåendet äter upp mig både fysiskt & psykiskt. fan. jag har tagit så många otäcka bilder på mig själv under de allra värsta stunderna för att se tillbaka på när jag funderar på fler barn.

även om jag drömmer om många barn vill jag aldrig hamna här igen. låter säkert dramatiskt & töntigt för många. egoistiskt av de som kämpar. men det är inte syftet, jag pratar bara från min egen kropp. och den är helt slut.

att vara magsjuk i 10 veckor, 24 timmar om dygnet tar på alla krafter man har. tålamodet som sällan sviker mig har nått botten för längesedan. när fan ska det vända?

jag tittar på bilder precis när lova kom ut, det var som att få tillbaka livet. bästa känslan i hela världen.

som jag längtar.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00