ANNONS

Jävla ungar, men de är våra.

Herregud vilka veckor, ska berätta allt så fort jag kan. Bygget går framåt & det händer så mycket nu.

Det är sjukt hur en kan sakna sitt hem såhär i juletid. Jag mår faktiskt rätt skit av att inte bo hemma just nu. Vi pendlar mellan sommarstugan & mamma. Det funkar men helskotta vad jag längtar efter att komma hem. Det är en konstant stress i kroppen.

Lova är i inne en riktigt intensiv period också, och visst är det skillnad på barn hemma & på vift? Som att de aldrig kan slappna av. Hos mamma är som som hemma som tur är & där får vi mycket hjälp. Thank god! I sommarstugan är allt nytt så där är det fullt ös 24/7. Ja ja, jag ska sluta klaga. Ibland måste man få spy lite även om det är helt oviktiga saker.

Såhär ser vårt hem ut just nu i den äldre delen som vi bott i sedan 2016.

0
48

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00