ANNONS

SOMMARMATENS LÄTTASTE & GODASTE RECEPT

Gör så här:

Sätt på ugnen på 220 grader.

Ta vilken kål du vill, vit/röd eller spetskål.

Skär upp den i skivor som ni ser på bilderna. Strimla lite honung på och salta. På med lite pinjenötter och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter.

Kasta på lite färdig pesto sista fem minuterna i ugnen. Ta ut dom när du tycker dom fått en fin färg.

Fyll en form med olja & vitlök, lägg 2 fetaost över formen & på med tomaterna. Toppa med basilika. Salta sedan in i ugnen lika länge som kålen.

Koka pasta lagom till maten är färdig.

Servera med Levain bröd, det är ju bara så gott att doppa i vitlöksoljan från tomaterna & fetaosten.

SÅ ENKELT & SÅÅÅÅ GOTT.

Inspirerad av Emily Slotte & Edita aka foodjunkie.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00