ANNONS

MÅNDAG

Hello

Idag drar husbygget igång for real! Det känns så jäkla skönt. Äntligen!!! Som vi har kämpat & vridit & vänt för för att komma hit där vi är idag. Det är inga lätta beslut alltså, bara en sådan sak som att bestämma exakt storlek på ett fönster, eller VART exakt fönstret ska sitta, ska taket va rakt, eller snett eller ska vi ha trägolv & hur mycket terass??? & allt kräver bygglov!!!! Det är så galet alltså & det tar sååå mycket tid. Det är ett omfattande projekt men NU äntligen, ett år senare står vi startklara med full styrka. Allt känns såååå bra & jag kan ju knappt hejda mig för att visa er.

Tanken är att jag ska vlogga mig igenom bygget! Ni tittar väl på kanalen?

Nu ska jag natta Lova, kände bara att det var dags att börja skriva igen. Jag ska bli så mycket bättre, bestämt mig för att inte lägga så stor vikt i vad jag delar här. Det är okej med några rader i bland bara några bilder eller en dikt. Det blir toppen!

Ta hand om dig så hörs vi! ❤️

3
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00